Lakrits från Johan

Lakrits finns det nog hur många sorter som helst av, vill man äta lakrits av bättre sort är Johan Bülow ett bra alternativ, ett av de bättre alternativen faktiskt. Johan  Bülow är en relativt ung kille (relativt ung betyder att man inte ens fyllt 30, imponerande att vara så ung och duktig) från Bornholm som tagit fram egen lakrits tillsammans med sin käresta Sara och utvecklat ett exklusivt varumärke som säljs på exklusiva adresser och i trendiga butiker. Företaget huserar numera i Hvidovre och säljer sina produkter i ca 20 länder. Flyger du t ex in till Kastrup från Stockholm är Johans lakrits bland det första du möter på vägen ut från gaterna när du passerar tax-freeområdet. Lakritsen är av hög kvalitet och sortimentet har en stor mängd olika exklusiva  smaker, allt veckert paketerat i stilrena förpackningar och burkar. Det är nåt annat än den lakrits du plockar från lösgodis-hyllan kan jag lova ;)
 
Smakerna är som sagt många, experimentella och högklassiga. När jag var på ett modeevent tidigare i höstas hade jag turen att vinna en förpackning av årets Christmas edition Innehållande 3 olika smaker. 
 
 
Presentfröpackningen innehöll dessa lyxiga smaker:
 
BIG ROSE GOLD – Cherry Choc Coated Liquorice
Söt lakrits täckt av vit, belgisk lyxchoklad och sist men inte minst klädd i ett vackert överdrag av körsbär. 

BIG SILVER – Dark & Mint Choc Coated Liquorice
SILVER är intensiv och djup men samtidigt söt och aromatisk med en kombination av fyllig, mörk lyxchoklad från Belgien och en subtilt svalkande förnimmelse av pepparmint.

BIG BRONZE – Salty Caramel Choc Coated Liquorice
En himmelsk blandning av mjuk lakrits, karamelliserad vit choklad och en nypa spröda flingor av havssalt. En perfekt balans mellan sälta och sötma i varje utsökt munsbit.
 
 
Nu kan jag avslöja att detta modeevent ägde rum för ett tag sen, i början på oktober närmare bestämt. Men andra ord har jag provsmakat redan. Och ätit upp allt redan! Men det gör ju inget för då kan jag ju verkligen intyga för er att alla smaker var magsikt goda och varje kula delikat! Verkligen! Vi vet ju alla att sötsaker ska ätas med måtta, så varför inte äta med måtta fast inte tumma på kvalitén och smaken. Ju bättre vara desto mindre mängd behöver man oftast på nåt vis, så därför, låt det kosta nån slant extra men få en mycket mer njutningsfull stund. Det kommer vara värt varenda krona kan jag lova. 
 
Hur fin är då inte dessa godbitar, man sägs ju äta både med munnen och ögat;) Smälter in snyggt i inredningen, om man nu kan hålla sig från att äta upp allt. 
 
Om du vill läsa mer om Johan Bulow och hans historia så gå in här, gör det, det är både intressant och kul.
https://se.lakrids.nu/pages/var-historia
Här kan du även botanisera bland alla olika smaker, presentförpackningar och julkalendrar. 

Kommentera här: